BOLDOGkisfalud feszt 2024

Bor, zene, boldogság…


A legboldogabb fesztivál...

A BOLDOGkisfalud Feszt egy családias hangulatú, élhető léptékű kisrendezvény, ahol a zene, az irodalom és a képzőművészet fonódik össze a tokaj-hegyaljai táj nyújtotta különlegesen szép természeti környezetben, Bodrogkisfaludon.

A rendezvény főszervezője a Kisfalucska Udvarház & Bisztró, további helyszíneink a Seven Hills Distillery (ahol a világot számos nemzetközi versenyen is maga mögé utasító Tokaj Gin, illetve Furmint Vodka készül) és a Bodrog Borműhely.

Idén többek között olyan fellépők fogadták el felkérésünket, akik meghatározó szereplői a hazai könnyűzenei életnek, dalaik generációk számára váltak és válnak zenei alapélménnyé, életérzés és világlátás kapcsolódik hozzájuk. Összességében pedig számos kisebb-nagyobb formáció részvételével sokszínű, izgalmas zenei kínálattal készülünk. Szokásunkhoz híven idén is lesz külföldi fellépőnk, aki Párizsból érkezik majd hozzánk (a fesztivál történetében másodszor.)

Nagyszínpad: Kispál és a Borz, Carson Coma, Les Gars Dans L’Coin (FR), Felefánt
Liget: Beck@Grecsó, Szűcs Krisztián Akusztik Duó, Németh Juci – G. Szabó Hunor, 30 Fok Árnyékban… és még számos kisebb-nagyobb formáció.


Jegyekért kattints a linkre!Még több információért látogasson el weboldalunkra!
Ízelítő a fesztivál legjobb pillanatairól