Lakrészek-uj

Kényelem és otthonosság

Különös odafigyeléssel berendezett 9 lakrészünkben közel
40 főt tudunk elszállásolni, családok és nagyobb társaságok számára
kiváltképp kedvezőek adottságaink.

A Kisfalucska Udvarház & Bisztró 2013 óta nyújt kikapcsolódási és pihenési lehetőséget a Tokaj-hegyaljai borvidék látogatói számára. Különös odafigyeléssel berendezett 9 lakrészünkben közel 40 főt tudunk elszállásolni, családok és nagyobb társaságok számára kiváltképp kedvezőek adottságaink. A 2020-ban született Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk. Céges csapatépítők, esküvők, illetve egyéb rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, teljes ellátással és programszervezéssel, amelyről igény esetén külön árajánlatot készítünk. Emellett egy-egy fesztivál helyszíne is vagyunk évente. A szálláshoz tartozik egy finn és egy infraszauna, valamint egy jacuzzi is, aktív kikapcsolódásra adnak lehetőséget bérelhető kerékpárjaink és kenuink, valamint motorcsónakunk. Hatalmas (3000 m2-es) udvarunkon csodálatos füves kert pompázik - a gyerekeket játszótér is várja - melynek végében egy szaletli áll felszerelt nyári konyhával: kemencével, sparhelttel, grillel, szalonnasütővel és konyhapulttal. Utána már csak egy lépcső következik a kert végében, amelyen a Bodrog partjára lehet lesétálni...

Udvarház térkép

NAGY KÓCSAG


„A” épület - 4 fő, földszint, Közös konyha

A ’NAGY KÓCSAG LAKRÉSZ’ Gustav Klimt hatása alá került, a festő képei (nyugalom, másolatok! :) sorra nőttek ki a falból… Fekvése a Bodrogzug és a Tokaji-(Kopasz)-hegy felé ad kilátást, a látványban való elmélyedést pedig egy hangulatos kis terasz teszi teljessé.


TÜNDÉRRÓZSA LAKRÉSZ


„A” épület - 4 fő, Földszint, Közös konyha

A ’TÜNDÉRRÓZSA LAKRÉSZ’ mellett tornácos terasz húzódik, a nap sugarai finoman szűrődnek be az udvarra néző ablakokon a reggeli párában (feltéve, ha nyitva vannak a spaletták:).


KIS KÓCSAG


„A” épület - 2 fő, tetőtér, Közös konyha

A ’KIS KÓCSAG LAKRÉSZ’ a - többek által „nászutas lakosztályként” aposztrofált – szerelmesek szobája. Két fős emeleti helyiségének ablakai a Tokaji-(Kopasz)-hegyre néznek, tágas teraszáról pedig a Bodrog és a Bodrogzug csodás


KISFALUCSKA LAKRÉSZ


„A” épület - 4 fő, tetőtér, közös konyha

A ’KISFALUCSKA TEREM’ egy multifunkciós emeleti helyiség, amelyben 25 fő számára asztalok és székek találhatóak, tehát családi, baráti társaságok vagy céges csapatépítők számára is optimális lehet.


Megtekintés

ÖREGHÁRS


„B” épület - 4 fő, földszint, saját konyha

Az ’ÖREGHÁRS LAKRÉSZ’ ablakai előtt egy sokat megélt, terebélyes hársfa magasodik. Innen a név, bár többen olvasták már „öregházasnak” is... Az utca felőli első épület földszintjén két légteres lakrészbe lépünk be (amely az utcafrontra néz).


Megtekintés

VÁRHEGY LAKRÉSZ


„B” épület - 4 fő, tetőtér, saját konyha

A ‘VÁRHEGY LAKRÉSZ’ emeleti ablakaiból csodás kilátás nyílik a szemközti szőlőhegyre, amelyen egykor hét tündérleány lakott a legenda szerint…ez a hegy, a Várhegy.


Megtekintés

KISVÁR LAKRÉSZ


„B” épület - 4 fő, tetőtér, saját konyha

A ’KISVÁR LAKRÉSZ’ a szemközti Várhegy egyik dűlőjéről kapta a nevét, amellett a két légteres emeleti lakrész méretére is utal. Felszerelt konyhával és ebédlőasztallal ellátott, hangulatos nappalit, valamint egy egészen kis szobát foglal magába két egyszemélyes ággyal.


Megtekintés

BODROG LAKRÉSZ


„C” épület - 4 fő, tetőtér, saját konyha

A “BODROG LAKRÉSZ” a Kisfalucska Bisztró épületének emeletén található, a Kisfalud lakrésszel szemben, amellyel összeolvasva megkapjuk a településünk, Bodrogkisfalud nevét.


KISFALUD LAKRÉSZ


„C” épület - 4 fő, tetőtér, saját konyha

A ’KISFALUD LAKRÉSZ’ a Kisfalucska Bisztró épületének emeletén található a Bodrog lakrésszel szemben, amellyel összeolvasva megkapjuk a településünk, Bodrogkisfalud nevét.


Megtekintés

GÓLYÁS VENDÉGHÁZ


„D” épület – 6 (+1) fő, 3 szoba, közös konyha

A Petőfi utca túloldalán, a Kisfalucska Udvarház & Bisztró épületegyüttesével átellenben, áll egy bájos kőház, amelyet kitartó munkával újítottunk fel és állítottunk vissza közel eredeti állapotába, természetesen a mai kor igényeinek megfelelő komfortfokozattal és felszereltséggel!


Megtekintés

WELLNESS


„B” épület - finn- és infraszauna, jacuzzi

Az Udvarház utca felőli első szállásépületében, amely előtt öreg hársfánk magasodik, egy egész évben igénybe vehető helyiség található finn és infraszaunával, valamint jacuzzival.


Megtekintés