Rendezvényszervezés

Esküvők, céges csapatépítők, családi és baráti rendezvények, catering!

A Kisfalucska Udvarház & Bisztró adottságai sokféle bel- és kültéri rendezvény lebonyolítását teszik lehetővé, de catering szolgáltatásunkkal más helyszíneken is rendelkezésre állunk! Esküvők, céges csapatépítők, családi-baráti illetve egyéb rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, teljes ellátással és programszervezéssel, amelyről igény esetén külön árajánlatot készítünk! A 2020-ban született Kisfalucska Bisztró konyhájának alapja a frissesség és az idényszerűség, séfjeink nemzetközi tapasztalatával a kézműves, helyi alapanyagokra építve különleges és egyedi ízeket alkotunk.


Adottságaink


A Bisztró belterének befogadóképessége 50 fő (ültetett étkezés esetén), a terasz bevonásával pedig 70 fő. Az udvar méretei adottak sátrak felállításához, így az épületeinken kívül akár 100 – 120 főt is vendégül tudunk látni.


Az 1500 m2-es, nyírt gyeppel borított udvarunk számtalan lehetőséget rejt magában különféle programelemek megvalósításához. Ugyanakkor kisebb befogadóképességű, kültéri helyszínekkel is rendelkezünk: a Bisztróval szemközti két szálláépületünk között egy fedett tér lett kialakítva, ahol 20-25 ember kényelmesen elfér az asztalok mellett, illetve itt kapott helyet a ping-pong asztal és a csocsó is. Az utca felőli második házhoz tartozik egy napvitorlával és szőlőlugassal védett terasz, amely 25-30 főt kényelmesen be tud fogadni, a Tokaji-(Kopasz)-hegyre való kilátással.

A Kisfalucska Bodrog felé eső végében van egy 40 négyzetméteres szaletlink. Itt kapott helyet egy felszerelt nyári konyha, kemencével, grillkéménnyel, sparhelttel, szalonnasütővel, konyhapulttal és 30 főre pad-asztal ülőalkalmatossággal. Célunk, hogy a megrendelő igényei szerint, professzionális és színvonalas rendezvényt hozzunk létre, legyen szó bármilyen alkalomról. Személyesen egyeztetünk, akár a legapróbb részletekig és igyekszünk megtalálni a lehető legjobb megoldást minden megrendelőnk és vendégünk számára!


Kapcsolat


Telefon: +36 30 270 9144
E-mail: udvarhaz@kisfalucska.hu