Ingyenes szolgáltatásaink

Ingyenes szolgáltatásaink

Wellness, szabadtéri konyha, játszótér és sporteszközök, játékok!

A következő szolgáltatásaink szállóvendégeink számára ingyenesek!

WELLNESS

Az Udvarház utca felőli első szállásépületében, amely előtt öreg hársfánk magasodik, egy egész évben igénybe vehető helyiség található finn és infraszaunával, valamint jacuzzival. Amellett mosdó/öltöző szoba, illetve zuhanyzó is tartozik hozzá, illetve kényelmes székek és ágyak biztosítják a kikapcsolódás teljességét. A jacuzziban a fúvókák és a világítás igény szerint szabályozhatóak, amellett a vízálló hangszórókból Bluetooth kapcsolat segítségével zene is kiegészítheti a kikapcsolódást.


Szabadtéri konyha

A Kisfalucska Bodrog felé eső végében van egy 40 négyzetméteres szaletlink. Itt kapott helyet egy felszerelt nyári konyha, kemencével, grillkéménnyel, sparhelttel, szalonnasütővel, konyhapulttal és 30 főre pad-asztal ülőalkalmatossággal.


Műfüves sportpálya

2022-ben elkészült a 12x24 m-es műfüves sportpályánk, amelyen kispályás foci, kézilabda és kosárlabda játszható. Ez egy szabványos „grund” pálya, 5 m magas labdafogóhálóval körbe kerítve, a kapuk 3x2 m-esek, és a félpályánál egy kosárpalánk lett telepítve a megfelelő vonalazással együtt. A pálya kulcsát kérjék a kollégáktól. Jó sportolást kívánunk minden kedves vendégünknek!


Játszótér és sporteszközök / játékok

A Bisztróval szemközti két szállásépületünk között egy fedett tér lett kialakítva, ahol 20-25 ember kényelmesen elfér az asztalok mellett, illetve itt kapott helyet a ping-pong asztal és a csocsó is.

A gyermekek kedvére készült egy 40 négyzetméteres játszótér két csúszdával, hintákkal, homokozóval és egy kis várral. (És amit még nagyon szeretnek a gyerekek, az a kb. 1500 négyzetméter nyírt gyep, ahol kellően kitombolhatják magukat.)


Zárt parkoló

Az udvaron, kaviccsal borított zárt parkolót biztosítunk, ahol akár 8-10 személyautó is elfér.


Kisfalucska Lakrész / Terem

Az egyik szállásépületünk tetőtérben van a Kisfalucska terem, amely egy 20-25 fő számára kényelmes közösségi tér mindenféle technikával ellátva (TV, DVD lejátszó, mini HIFI, igény szerint: projektor, flipchart tábla, vetítővászon), amely alkalmas pedálul előadások megtartására, illetve bármilyen más társasági alkalomra is kiváló, adott esetben önálló lakrészként is funkcionálhat (fürdőszobával és két kanapéággyal van felszerelve.)